Mijn stage
Door: Merel Tenhage
Blijf op de hoogte en volg Merel
06 Februari 2008 | Verenigd Koninkrijk, Edinburgh
........................................
De volgende dag heb ik eigenlijk ook weer de hele dag meegekeken en dit keer met de bepaling zelf, wat ook vrij lang duurt. Verder mag ik hier en daar wat internetten tussendoor wat mij wel goed uitkomt omdat ik op mijn kamer geen internet heb. Verder heb ik ook wat opgezocht op internet over de test want die schotten praten echt zo snel dat ik niet altijd alles kan volgen. Voor de rest gaat het verstaan van de mensen hier en het praten van engels eigenlijk prima. en ik kan avondeten krijgen hier in het ziekenhuis, dus dan hoef ik niet elke dag voor mezelf gaan staan koken.
De rest van het eten hier is ook goed te doen, ze hebben hier echt heel veel de zelfde soorten dingen als in nederland. maar ook echt heel veel dingen die wij niet kennen vooral als het gaat om koejes en cake en taart en snoep en chocola. Ze hebben hier voor het paas snoepgoed ook gewoon een hele afdeling en niet zoals in nl een schap. en wat ik wel jammer vind is dat het brood hier best droog is en het is ook niet brood brood zoals in nl, maar daar moet ik maar aan wennen. Wat ook niet zo goed voor mijn lijn is zijn crunchies die zijn echt zooooo lekker en bijna niet te krijgen in nl (wat eigenlijk beter is :P). Maar voor de rest heb ik nog niet zoveel meer te vertellen. Wel bedankt voor al jullie reacties! en tot de volgende keer!
06 Februari 2008 - 15:00
Lia:
Merel, niet teveel snoepen hoor, anders moet je aan een Sonja dieet als je terug bent! Geef even het mailadres van je BPV begeleider door, dan neem ik contact op.
Fijn dat de eerste dagen voorspoedig verlopen zijn.
07 Februari 2008 - 00:40
Winnie =D:
Heey, alles goed daar??
Wat cool allemaal..is het scottisch engels niet met een raar accent?? Me buurvrouw hier is ook scot, ze praat egt heel zachtjes en accent.. kan het gelukkig nog wel beetje volgen=P
Hoelang blijf je daar?? Kwas nog aan het denke crunchie voor je b'day te sturen, maar nu kan je eten wanneer je wilt=P Maar nou en..niet teveel crunchie eten daar=P Take Care -x- -
07 Februari 2008 - 09:58
Ghamstur /\O,ó/\:
MEERWOLF!
CHIPS IS DE ENGELSE VLAAI
knusse kamer heb je...hoest het weer daar?! lijkt wel op NL
do ah see moneyz~? -
07 Februari 2008 - 11:58
Sjef Van Duffelen:
Beste Merel,
Ik geloof direct dat het allemaal heel spannend en enerverend is; een jonge meid uit Nederland alleen in Schotland op een kamertje van 3 x 3.
Je verhaal over chips etende medewerkers is wel gek; zijn ze ook stevig c.q. dik of valt dat wel mee? Ik hoor het wel van je, maar doe maar niet te veel mee met die gewoonte.
groet,
Sjef